2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
156 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Vestergade 24A, st. tv. Flot og imødekommende stuelejlighed, beliggende centralt i Hobro. Lejligheden indeholder pænt køkken og bad, hyggelig og rummelig stue samt værelse. Lejligheden er generelt i god kvalitet.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Vestergade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejemålet på Vestergade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vestergade er 5.025 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 boliger til leje i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.