2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hostrupvænget
Depositum:

8.000 kr

Leje per måned:

4.300 Kr/md

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Hostrupvænget i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejeboligen på Hostrupvænget i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hostrupvænget er 4.150 kr.
Depositum
Du skal lægge 8.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.