2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
183 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

600 kr/md

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Vestergade 24B, st. Flot renoveret lejlighed, med central beliggenhed i midtbyen - meget tæt på gågade m.v. Lejligheden indeholder bl.a. flot nyere køkken og flot nyere bad, stue og værelser. Alt i hvidevarer! Forhør nærmere!

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Vestergade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 73 m2.

Om boligen på Vestergade i 9500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestergade ligger på 5.225 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-01.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 boliger til leje i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.