2 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
178 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

550 kr/md

Leje per måned:

4.600 Kr/md

Vestergade 24B, 1. Regulær og rummelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Hobro. Flot lejlighed, med pænt køkken og bad, stor stue og soveværelse. Forhør nærmere.

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Vestergade i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 89 m2.

Om lejemålet på Vestergade i 9500

Husleje
Du skal betale 4.800 kr. om måneden for dette lejemål på Vestergade.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.