2 værelses lejlighed i Holstebro

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Godthåbsvej
Forbrug:

720 kr/md

Forudbetalt leje:

4.795 kr

Depositum:

14.385 kr

Leje per måned:

4.795 Kr/md

Dejlig 2. værelset lejlighed Lejligheden er godt indrettet med nyere og pænt køkken med komfur, opvaskemaskine, kølefrys og emhætte. Pænt og nyere badeværelse. Der er plankegulve i hele lejligheden. Hele ejendommen er med nyere vinduer. Til lejligheden hører fælles have, cykelskur, vaskekælder og eget kælderrum. Mulighed for parkering ved indgangen. Det er ikke tilladt at holde husdyr. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 61 m² DELEVENLIG Nej LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 14.385 MÅNEDLIG LEJE Kr. 4.795 ETAGE st. th. VÆRELSE 2 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 4.795 ACONTO Kr. 720

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 7500 Holstebro

I denne lejlighed på Godthåbsvej i Holstebro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejemålet på Godthåbsvej i 7500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Godthåbsvej ligger på 4.825 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.475 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7500 Holstebro

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7500 Holstebro? I øjeblikket finder du 59 lejeboliger i 7500 Holstebro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.