2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Islands Brygge - IKKE bopælspligt

Leje per måned:

20.000 Kr/md

LEJLIGHEDEN: Stor og rummelig fuldt møbleret 2 værelses penthouse lejlighed på 109 kvm. med et helt fantastisk udsyn til Rådhustårnet og fyrværkeri fra Tivoli. Fra entreen er der adgang til stor stue i direkte forbindelse med lækkert køkken i hvidt med masser af skabe og alle hårde hvidevarer. Fra stuen er der skydedør til 1 dejligt soveværelser med indbyggede garderobeskabe. Derudover 1 stort luksusbadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Fra såvel stuen som værelset er der udgang til lejlighedens kæmpe solterrasse. EJENDOMMEN: Gemini Residence er Havnestadens varetegn. Med udgang til den nye Bryggebro, ligger det spændende Fisketorvscenter lige i nærheden. Ejendommen har naturligvis alle moderne faciliteter såsom videotelefon, elevator, kabel-tv samt privat P-plads i aflukket P-kælder. OMRÅDET: Super beliggenhed lige ud til den dejlig badevenlige Københavns Havn, hvori der i dag kun gennemsejler robåde, kajakker og småbåde. Kun få skridt fra det meget populære Havnebad og Havnepromenaden med nye spændende caféer og restauranter. Der er ikke bopælspligt på lejligheden, hvorfor man IKKE kan tilmeldes Folkeregisteret på adressen. Udlejes kun til virksomheder, ambassader og u...

Stor lejlighed på 109 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Islands Brygge - IKKE bopælspligt i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Islands Brygge - IKKE bopælspligt i 2300

Husleje
Du skal betale 20.000 kr. om måneden for denne bolig på Islands Brygge - IKKE bopælspligt.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2017-01-01.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.