2 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Islands Brygge
Forbrug:

1.750 kr/md

Forudbetalt leje:

23.000 kr

Depositum:

69.000 kr

Leje per måned:

23.000 Kr/md

Lækker nybygget lejlighed med den skønneste udsigt over havnen – lejligheden er fuldt møbleret. Lejligheden er indrettet med dejlig møbelerbar entre, stor skøn stue i forbindelse med lækkert HTH køkken. Der er i stuen helt ugeneret udsigt over havnen samt to lækre solrige altaner. Der er to store soveværelser, hvor det ene har et stort indbygget skab. Begge værelser har den skønneste udsigt over havnen. Der er endvidere skønt flise badeværelser med vaskesøjle og badekar samt gæste badeværelse. Der er p-plads bag ved ejendommen samt p-plads i aflåst parkeringskælder. En skøn lejlighed der bare skal opleves. BEMÆRK: lejligheden er UDEN bopælspligt, hvilket betyder at man ikke må tilmelde sig folkeregister på adressen.

Stor lejlighed på 115 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Islands Brygge i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 115 m2.

Om lejemålet på Islands Brygge i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Islands Brygge  ligger på 23.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 69.000 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.