2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
215 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovparken
Forbrug:

1.227 kr/md

Leje per måned:

4.747 Kr/md

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Skovparken i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejemålet på Skovparken i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skovparken er 4.747 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 207 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.