2 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Henrik Rantzausvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

5.400 kr

Depositum:

1.620 kr

Leje per måned:

5.400 Kr/md

Dejlig 2 værelset lejlighed, nær strand og skov, tæt til uddannelsesstedet. Tæt på indkøbsmuligheder

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Henrik Rantzausvej i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om boligen på Henrik Rantzausvej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Henrik Rantzausvej er 5.400 kr.
Depositum
Du skal lægge 1.620 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.