2 værelses lejlighed i Nordborg

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
208 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Storegade
Depositum:

30.230 kr

Leje per måned:

5.823 Kr/md

Bebyggelsen er opført i 2011. Afdelingen ligger midt i Nordborg by. Tæt ved indkøbsmuligheder. Der forefindes elevator i bygningen. I afdelingen er der mulighed for at holde husdyr. Boligerne udlejes fortrinsret til personer der er fyldt 50 år og ingen hjemmeboende børn. Boligerne skal visiteres via Sønderborg Kommune. På 2. sal er der 2 gæsteværelser som kan lejes at afdelingens beboere. Læs mere her. Plantegning over gæsteværelser se her . For leje af gæsteværelserne bedes du henvende dig til kontoret. Betaling af værelsesleje kan ske med bankoverførsel til reg. nr. 3227 konto 4731210829 eller på MobilePay nr. 29825528. Der er pt. ingen afdelingsbestyrelse. Venligst kontakt kontoret Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål og meget mere.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 6430 Nordborg

I denne lejlighed på Storegade i Nordborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Storegade i 6430

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Storegade  ligger på 5.823 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 30.230 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6430 Nordborg? I øjeblikket kan du finde 40 lejeboliger i 6430 Nordborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.