2 værelses lejlighed i Nykøbing Mors

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
145 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Toftegade
Forbrug:

684 kr/md

Leje per måned:

3.300 Kr/md

Toftegade 1, 2.tv. Hyggelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i midtbyen. Indeholder stue, mindre men pænt køkken, soveværelse med skabe samt pænt nyere badeværelse. Der er udsigt til vandet og udsigt mod gågaden.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 7900 Nykøbing Mors

I denne lejlighed på Toftegade i Nykøbing Mors får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejemålet på Toftegade i 7900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Toftegade er 3.300 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7900 Nykøbing Mors? I øjeblikket finder du 43 lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.