2 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
140 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Seebladsgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.285 kr

Depositum:

21.855 kr

Leje per måned:

7.285 Kr/md

Delevenlig..... Vil du bo godt, tæt ved alting, banegården med direkte bus til SDU, OUH, gå afstand til EAL, VUC, Odense havnebad, alt i alt et meget attraktivt område tæt ved den populære havnefront. Streetfood marked i Storms Pakhus, kommende letbane... 2værelses 3.salslejlighed - i 5 etages nybyggeri: Vel monteret køkken kombineret med stue/ sove. I ejendommen er der blandt andet elevator, eget rum i kælder, fælles tagterrasser, cykel kælder.

Lejlighed til leje på 46 m2 i 5000 Odense C

I denne lejlighed på Seebladsgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejemålet på Seebladsgade i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Seebladsgade er 5.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 15.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.