2 værelses lejlighed i Ølgod

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Enghavevej
Depositum:

20.880 kr

Leje per måned:

6.222 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6870 Ølgod

I denne lejlighed på Enghavevej i Ølgod får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Enghavevej i 6870

Husleje
Du skal betale 6.101 kr. om måneden for denne bolig på Enghavevej.
Depositum
Du skal lægge 20.880 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6870 Ølgod

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6870 Ølgod? Du kan i øjeblikket finde 12 lejeboliger i Ølgod netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.