2 værelses lejlighed i Ølgod

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Gartnerpassagen
Depositum:

18.328 kr

Leje per måned:

5.892 Kr/md

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 6870 Ølgod

I denne lejlighed på Gartnerpassagen i Ølgod får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejeboligen på Gartnerpassagen i 6870

Husleje
Du skal betale 5.777 kr. om måneden for dette lejemål på Gartnerpassagen.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.328 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6870 Ølgod

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6870 Ølgod? Du kan i øjeblikket finde 12 lejemål i Ølgod netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.