2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Bredstrupsgade
Forbrug:

690 kr/md

Forudbetalt leje:

3.995 kr

Depositum:

11.985 kr

Leje per måned:

3.995 Kr/md

Godt indrettet lejlighed Fordeler gang i midten med adgang til nyere køkken, stue, soveværelse og nyere badeværelse. I køkkenet er der komfur og emhætte. Hvide stuklofter og plankegulve i hele lejligheden. Ejendommen har dørtelefon. Til lejligheden hører dejlig fælles gårdhave, vaskekælder og eget kælderrum. Ejendommen ligger skråt overfor for Netto. Det er ikke tilladt at holde husdyr. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 63m² DELEVENLIG Nej LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 11.985 MÅNEDLIG LEJE Kr. 3.995 ETAGE st. tv. VÆRELSE 2 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 3.995 ACONTO Kr. 690

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Bredstrupsgade i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Bredstrupsgade i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bredstrupsgade  ligger på 4.400 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.