2 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Mølkærvej
Depositum:

11.700 kr

Leje per måned:

4.750 Kr/md

Mølkærvej 1-7 - Durup 3 pæne etageejendomme beliggende i Durup med i alt 10 boliger opført i 1998. Lejlighederne er mellem 65-102 m2, fordelt på 2-4 værelser. Ejendommene er opført i blødstrøgne mørkerøde teglsten med eternitskifertag og pvc-vinduer og døre. Opvarmes med fjernvarme. Fælles udhus med pulterrum på 2 m² til hver bolig samt mulighed for at holde et husdyr pr. lejemål. Der er gode indkøbsmuligheder i Durup bla. dagligvare-butik og blomsterhandler. Der er en fantastisk natur i området med gode stiforløb, og åen indgår i en genopretningsplan

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 7870 Roslev

I denne lejlighed på Mølkærvej i Roslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Mølkærvej i 7870

Husleje
Du skal betale 4.634 kr. om måneden for dette lejemål på Mølkærvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.700 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-03-15.

Andre lejeboliger i 7870 Roslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7870 Roslev? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 7870 Roslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.