2 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Fjordager
Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

10.250 kr

Leje per måned:

4.733 Kr/md

Pilevej 116 - 136 - Glyngøre Rækkehuse med i alt 11 lejemål - 5 alm. lejemål og 6 ungdomsboliger, opført i 1989 på hhv. 68 og 40 m2. Rækkehusene er beliggende i udkanten af Glyngøre. Der er 4 m² udhus til hver alm. bolig og fælles udhus til ungdomsboligerne. Opvarmes ved gasanlæg og der er indlagt fiberbredbånd i afdelingen. Der er 2 dagligvarebutikker i byen, et stærkt klub- og foreningsliv, mange kulturarrangementer og ved havneområdet er der flere muligheder for at spise ude. Durupvej 33 B-F - Glyngøre Rækkehuse udlejes gennem Bomiva Æblevej 4A - 26C - Roslev Rækkehuse udlejes gennem Bomiva Fjordager 10 - Harre Rækkehuse udlejes gennem Bomiva

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 7870 Roslev

I denne lejlighed på Fjordager i Roslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Fjordager i 7870

Husleje
Du skal betale 4.564 kr. om måneden for dette lejemål på Fjordager.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.250 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 7870 Roslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.