2 værelses lejlighed på 65 m2

Postgården,
7280 Sønder Felding

Månedlig husleje
4.822,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Sønder Felding

Noget om afdelingen: Afdelingens boliger er rækkehuse med egen have centralt beliggende. Der er mulighed for leje af værelse til overnattende gæster samt gode muligheder for indkøb. Kort afstand til sportshal, skole, daginstitutioner og offentlige transportmuligheder. Husdyr: Husdyr er ikke tilladt. Yderligere afdelings info: Værelser der kan udlejes til pårørende. De har fælles køkken, fælles toilet og bad samt fælles vaskemaskine. Værelserne udlejes gennem Engholmcentret.<br />Ældreboligerne kan kun tildeles gennem Herning Kommunes Ældreafdeling.<br /> Udgifter ud over huslejen: Forbrugsafgifter Stamdata: Boligerne er en del af en større afdeling med i alt 26 familieboliger og Ældre-/letkollektiveboliger: <br />16 stk. 2-rum. <br />9 stk. 3-rum.<br />3 stk. værelser med fælles bad/køkken.<br />6 stk. 1-rum. ældreboliger<br />43 stk. 2-rum. ældreboliger<br /><br />Byggeriet er opført i 1986-2001. Faciliteter: Boligerne er udstyret med komfur, emhætte og køleskab. Der er mulighed for at installere egen vaskemaskine.<br /><br />Med undtagelse af en enkelt lejlighed (Posthuset)er boligerne tilsluttet Sønder Felding Antenneforening. Grundpakken opkræves sammen med huslejen. Øvrige pakker bestilles og betales direkte til Sønder Felding Antenneforening. Grundplaner: Ingen grundplaner er målfaste.<br /><br />Grundplanerne er gældende for et standardlejemål - dette betyder, at der kan være afvigelser fra det, du ser på hjemmesiden og det aktuelle tilbud, du evt. får tilsendt.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6521345
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
65 m2
Husleje
4.822,-
Aconto
Depositum
19.015,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.