2 værelses lejlighed i Struer

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
143 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Holstebrovej
Depositum:

10.550 kr

Leje per måned:

5.009 Kr/md

Lejlighed på 1. sal til udlejning hurtigst muligt.Afdelingen består af 12 lejligheder og er centralt beliggende i forhold til skole og svømmehal og i gåafstand til bymidten. Der er et stort grønt anlæg med bl.a. naturlegeplads og musikarrangementer i umiddelbar nærhed.Der er kælderrum til hver lejlighed og terrasse til boligerne i stuen.Der er vaskeri i afdelingen.Varme opkræves a/c sammen med huslejen.El afregnes direkte til Elhandelsselskab.Antennesignalet kan leveres af YouSee. Det er tilladt at holde husdyr (1 hund eller 1 kat) i afdelingen. Det er dog ikke tilladt at holde muskel- eller kamphunde. Yderligere oplysninger herom kan fås ved henvendelse til regionskontoret. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Antennesignalet leveres af YouSee og du bedes kontakte Kundeservice på tlf.: 70704040, senest 10 dage efter overtagelsesdatoen, for evt. pakkeskift.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 7600 Struer

I denne lejlighed på Holstebrovej i Struer får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejeboligen på Holstebrovej i 7600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Holstebrovej er 4.954 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.550 kr.

Andre lejeboliger i 7600 Struer

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7600 Struer? Du kan i øjeblikket finde 26 lejemål i Struer netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.