2 værelses lejlighed i Stubbekøbing

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Præstemarken
Forbrug:

300 kr/md

Leje per måned:

6.283 Kr/md

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 4850 Stubbekøbing

I denne lejlighed på Præstemarken i Stubbekøbing får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Præstemarken i 4850

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Præstemarken ligger på 6.283 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 4850 Stubbekøbing

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 4850 Stubbekøbing? Du kan i øjeblikket finde 1 boliger til leje i Stubbekøbing netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.