2 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
211 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Købmandsgården
Depositum:

11.100 kr

Leje per måned:

4.735 Kr/md

Skønne ældreboliger i Hvidbjerg på halvøen Thyholm. Boligerne er opført i 1993. Afdelingen består af 52 familieboliger, 6 studieboliger og 17 ældreboliger. Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. El, vand og varme betales direkte til værkerne. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 7790 Thyholm

I denne lejlighed på Købmandsgården i Thyholm får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejemålet på Købmandsgården i 7790

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Købmandsgården  ligger på 4.755 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 11.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7790 Thyholm

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7790 Thyholm? Du kan i øjeblikket finde 15 lejemål i Thyholm netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.