2 værelses lejlighed i Thyholm

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Depositum:

11.510 kr

Leje per måned:

5.558 Kr/md

Etagebyggeri opført i 1990 og er beliggende i Hvidbjerg. Afdelingen består af 52 familieboliger, 6 studieboliger og 17 ældreboliger. Husdyr er tilladt i henhold til afdelingens ordensreglement. Husdyr er dog ikke tilladt i studieboligerne. El betales direkte til værket. Der betales aconto varme, vand og vandafledning til Bomidtvest. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7790 Thyholm

I denne lejlighed på Torvegade i Thyholm får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Torvegade i 7790

Husleje
Du skal betale 5.558 kr. om måneden for dette lejemål på Torvegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.510 kr.

Andre lejeboliger i 7790 Thyholm

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7790 Thyholm? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Thyholm netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.