2 værelses lejlighed i Vesløs

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rævegade
Forbrug:

568 kr/md

Leje per måned:

4.382 Kr/md

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 7742 Vesløs

I denne lejlighed på Rævegade i Vesløs får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Rævegade i 7742

Husleje
Huslejen for denne bolig på Rævegade  ligger på 4.382 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7742 Vesløs

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7742 Vesløs? I øjeblikket finder du 2 lejeboliger i 7742 Vesløs her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.