2 værelses lejlighed i Vesløs

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Landbæk
Forbrug:

100 kr/md

Leje per måned:

4.610 Kr/md

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 7742 Vesløs

I denne lejlighed på Landbæk i Vesløs får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 69 m2.

Om lejemålet på Landbæk i 7742

Husleje
Du skal betale 4.610 kr. om måneden for denne bolig på Landbæk.

Andre lejemål i 7742 Vesløs

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7742 Vesløs? Du kan i øjeblikket finde 2 lejemål i Vesløs netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.