2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
73 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søvej
Forbrug:

536 kr/md

Depositum:

15.582 kr

Leje per måned:

5.576 Kr/md

Nye lejligheder med søudsigt.<br />Boligerne er beliggende på Søvej 2 - 20, Viborg.<br />Sct. Ibs Gård, er en af Viborgs flotte gamle bygninger i 4 etager. Bygningen blev opført i 1919 og gennemgik en større renovering i 2011, hvor der blandt andet blev monteret altaner på flere af lejemålene. Alle de charmerende lejemål har nyt køkken, flotte lyse trægulve samt hvide døre og vinduer.<br />Sct. Ibs Gård er centralt beliggende i Viborg omkranset af en smuk natur med direkte adgang til den store bypark Borgvold med Bibelhaven og ved Nørresø. Afdelingen ligger desuden i gåafstand til Viborg bymidte.<br />Hvert lejemål har eget depotrum.<br />Bebyggelsen er en seniorbebyggelse for 50+ beboere.<br /> Ja, fra YouSee Nej, egen p-pladser ved bygningen Ja, ved indgangsdørene ved Søvej 6 og 12 Ja, elevator Nej Kan f.eks. tilkøbes fra YouSee Der er et depotrum med til hver lejlighed Der er vaskemaskine i lejlighederne

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Søvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejemålet på Søvej i 8800

Husleje
Du skal betale 5.576 kr. om måneden for dette lejemål på Søvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.582 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 309 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.