2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Jegstupvej
Forbrug:

1.075 kr/md

Forudbetalt leje:

2.987 kr

Depositum:

17.925 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

BEMÆRK HUSDYR TILLADT! Charmerende lejemål med gode parkeringsforhold. Lejligheden indeholder stort køkken-alrum, gang, badeværelse, soveværelse med indbyggede skabe samt lille disponibelt rum. Dejlig stor have, som deles med ejendommens øvrige 2 beboere.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Jegstupvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Jegstupvej i 8800

Husleje
Du skal betale 5.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Jegstupvej.
Depositum
Du skal lægge 17.925 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.