2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Grønnegade
Forbrug:

1.225 kr/md

Forudbetalt leje:

3.212 kr

Depositum:

19.275 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

BEMÆRK HUSDYR TILLADT! Midt i centrum - tæt på bybusser, Midtbyens Gymnasium, indkøb og meget mere finder du denne hyggelige lejlighed. Lejemålet fremstår lys og hyggelig - indeholder stort køkken-alrum, soveværelse, gang samt badeværelse Alt i hårde hvidevarer.

Stor lejlighed på 108 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Grønnegade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 108 m2.

Om boligen på Grønnegade i 8800

Husleje
Du skal betale 6.425 kr. om måneden for denne lejebolig på Grønnegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.700 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.