2-Værelses Lejlighed Midt I Hjørring

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
92 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bryggergade
Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.720 Kr/md

Beliggende centralt bagved gågaden i Hjørring. Det er en 2-værelses lejlighed på 77 m2.  Lejligheden er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til køkken/alrum og badeværelse. Fra køkkenet er der adgang til stue og videre ind til et soveværelse. Hårde hvidevarer:   komfur og emhætte, køl og frys og opvaske- samt vaskemaskine og tørretumbler. Ledig         14.160,00 DKK (3 måneders husleje)               4.720,00 DKK               250,00 DKK       750,00 DKK Ialt:                      5.720,00 DKK El afregnes direkte til Eniig.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Bryggergade i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om lejeboligen på Bryggergade i 9800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Bryggergade er 5.720 kr.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-15.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 97 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.