2-værelses moderne og indbydende lejlighed i Åbyen

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
190 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Frichs Vej
Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Ejendommen er placeret i naturskønne områder, med en rolig gårdhave. Lejlighederne er alle indrettet med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald og indeholde køkken- og badeelementer i et stilrent design fra Invita samt hårde hvidevare fra Siemens. Til lejlighederne hører enten egen altan eller privat terrasse, hvor der taget hensyn til mest muligt lys og udsyn mod det grønne område i midten samt Brabrandstien mod syd. Med en lejlighed i Åbyen vil du blive en del af et nyt boligområde tæt på Aarhus C, dagligvarebutikker og institutioner. OBS! Billederne er fra et sammenligneligt lejemål.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I denne lejlighed på Søren Frichs Vej i Åbyhøj får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om lejeboligen på Søren Frichs Vej i 8230

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Søren Frichs Vej  ligger på 8.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 26.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 lejeboliger i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.