2-værelses moderne og indbydende lejlighed i Åbyen

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Søren Frichs Vej
Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

24.900 kr

Leje per måned:

8.300 Kr/md

Ejendommen er placeret i naturskønne områder, med en rolig gårdhave. Lejlighederne er alle indrettet med store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald og indeholde køkken- og badeelementer i et stilrent design fra Invita samt hårde hvidevare fra Siemens. Til lejlighederne hører enten egen altan eller privat terrasse, hvor der taget hensyn til mest muligt lys og udsyn mod det grønne område i midten samt Brabrandstien mod syd. Med en lejlighed i Åbyen vil du blive en del af et nyt boligområde tæt på Aarhus C, dagligvarebutikker og institutioner. OBS! Parkering mod betaling OBS! El, vand og varme betales direkte til værkerne - derfor er der ingen acontobeløb. OBS! Billederne er fra et sammenligneligt lejemål.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I denne lejlighed på Søren Frichs Vej i Åbyhøj får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 60 m2.

Om lejemålet på Søren Frichs Vej i 8230

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Søren Frichs Vej ligger på 8.400 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.200 kr.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 boliger til leje i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.