23 m2 værelse i Viborg

Faciliteter

Areal
23m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
60 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbrogade
Forudbetalt leje:

1.575 kr

Depositum:

9.450 kr

Leje per måned:

3.150 Kr/md

Fint værelse med eget te-køkken - midt i centrum. Fælles badeværelse, som deles med de øvrige beboere samt fri vaskeri i kælder. Adgang til stor have samt gode parkeringsmuligheder.

23 m2 værelse til leje i 8800 Viborg

Dette store værelse er til leje på Vesterbrogade i 8800 Viborg. Værelset er på 23 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterbrogade i 8800 Vesterbrogade

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vesterbrogade  ligger på 3.450 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.350 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.