25m2 værelse i Odense C

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kochsgade
Forbrug:

250 kr/md

Depositum:

14.142 kr

Leje per måned:

3.528 Kr/md

Hej kommende roomie Da min nuværende roomie flytter i en lejlighed for sig selv, står jeg og mangler en ny roomie fra d. 1 marts til en skøn lejlighed i starten af Kochsgade i Odense C. Den ligger centralt med indkøbsmuligheder 4 min gang væk fra lejligheden. Lidt om mig: Jeg er 21 år, og studere på UCL til bygningskonstruktør på 4 semester. Jeg sætter pris på fællesskab og at man kan sætte sig ned over en øl, et spil eller andet og hygge sig sammen. En lukket dør respekteres naturligvis også😊 Om lejligheden: Lejligheden består af to værelser, gang, toilet samt et køkken med opvaskemaskine, der er højt til loftet i hele lejligheden. I kælderen er der et aflåst kælderrum samt et vaskerum hvor der er vaskemaskine og tørretumbler der begge hører til lejligheden. • Lejligheden ligger på starten af Kochsgade • Dit værelse er 25m2 • Huslejen er 3528 kr. • Aconto er 250 kr. • Depositum ligger på 14142 kr. • Den samlet indflytningspris ligger derfor på 17920 - Du kommer dog til at skulle se værelset an med den nuværende lejer så depositummet bliver nok lidt mindre. • Afstand til Banegården er 5 min gang • Afstand til UCL er 5 min på cykel • Afstand til SDU er 18 min på c...

Værelse til leje på 25 m2 i 5000 Odense C

Dette store værelse til leje på Kochsgade i 5000 Odense C. Værelset er på 25 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Kochsgade i 5000 Odense C

Husleje
Du skal betale 3.528 kr. om måneden for denne bolig på Kochsgade.
Depositum
Du skal lægge 14.142 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-02-28.

Andre værelser til leje i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.