3 værelses bolig klar til indflytning 01-04-2021

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
82 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Niels Bohrs Plads
Depositum:

20.340 kr

Leje per måned:

5.721 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Niels Bohrs Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Niels Bohrs Plads i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Niels Bohrs Plads er 5.661 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.340 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 boliger til leje i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.