3 værelses bolig klar til indflytning 01-04-2021

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Niels Bohrs Plads
Forbrug:

170 kr/md

Depositum:

20.340 kr

Leje per måned:

5.721 Kr/md

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Niels Bohrs Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Niels Bohrs Plads i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Niels Bohrs Plads er 5.661 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.340 kr.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 85 lejemål i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.