3 værelses bolig klar til indflytning 15-04-2021

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thorvaldsensvej
Forbrug:

170 kr/md

Depositum:

19.436 kr

Leje per måned:

5.466 Kr/md

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Thorvaldsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Thorvaldsensvej i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Thorvaldsensvej er 5.409 kr.
Depositum
Du skal lægge 19.436 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.