3 værelses byttebolig på 83 m2

Rødtjørnen,
2791 Dragør

Månedlig husleje
7.540,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Dragør

Mit skønne 3v rækkehus i Dragør ligger tæt på vandet, engen og i stille omgivelser. Boligen har egen gårdhave. Rækkehuset er på 83 kvm og i to plan. Der er mulighed for at genetablerer væg så boligen består af 4 værelser.(Godt rumforløb og yderst velegnet til et par eller den lille familie) Huset er tæt på indkøb, transport og daginstitution. Boligen har desuden hunde og katte tilladelse. Godt fællesvaskeri, men også mulighed for etablering af egen vaskesøjle på badeværelset. ( får mel. 4000-5000kr tilbage årligt i forbrug) Den 9.dec. 2020 er det besluttet at rækkehusene skal renoveres, da området skal være co2 neutralt. Hvilket betyder gulvvarme(solenergi) og nye gulve i underetagen, større vinduer, andet køkken og andre facader. Egen finansiering 500Kr. Byggestart juli 2024.Ved opsætning af nyt køkken og gulvvarme i stueplan - Efter eget ønske, mulighed for genhusning i ca. en måned. https://www.strandparken-dragoer.dk/afdelinger/roedtjoernen-1-161-34-56-62-88/renovering/ Mit ønske er en lys og gerne lille bolig et super rart sted i København:) Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer:-)

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757373
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Husleje
7.540,-
Aconto
1.499,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.