3 værelses byttebolig på 79 m2

Kobbervej,
2730 Herlev

Månedlig husleje
4.770,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Herlev

Lækker 3-værelses lejlighed på 2. sal med udsigt ud over flotte og velplejede grønne områder, træer, legeplads, boldbane og bordtennis og grillområde. Lejligheden ligger i centrum af Herlev og dermed tæt på indkøbsområder og tæt på offentlig transport. Lejligheden har nyt køkken og bad og vi har lige fået nye, flotte vinduer (november 2022). Lækkert, stort vaskeri lige ved siden af opgangen. Der er tørrepladser adskillige steder, lige som der er flere opvarmede tørrerum. Til lejligheden medfølger kælderrum og cykelkælder med overvågning og aflåst barnevognskælder. Der er mulighed for at man kan blive skrevet op til egen garage og derudover hører der egen parkering til beboerne. Lejlighederne har alle dørtelefoner og altaner. Der er elektrisk markise på altanen. Mange lejligheder har egen have, som man eventuelt kan bytte sig til internt. Der er ingen gennemkørsel i området, da vejen ender blindt. Her er roligt og børnevenligt. Gode skole- og børnehaveforhold og institutionsmuligheder Der står ca. 6000,- på vedligeholdelseskontoen.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756988
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
79 m2
Husleje
4.770,-
Aconto
1.600,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.