3 værelses byttebolig på 75 m2

Sognegårds Alle,
2650 Hvidovre

Månedlig husleje
6.281,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Hvidovre

Flot lys lejlighed beliggende på 1. sal med to altaner i hjertet af Hvidovre. Den ligger et i meget roligt og hyggeligt område med grønne områder og rigtig søde og stille naboer. Tæt på både indkøb, offentlig transport, institutioner og skoler. Lejligheden har en stor lækker lukket altan i forbindelse med stuen. Vinduerne på altanen kan trækkes helt fra så den bliver skøn og åben om sommeren. Solen er på altanen fra middagstid og resten af dagen/aftenen. På den franske altan i forbindelse med et af værelserne er der fin morgensol og udsigt til en lille skov og vores grønne område. Der er plads til både vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet (det har jeg i dag). I forbindelse med det ene værelse er der et virkelig rummeligt depot med brede og dybe hylder på hver side. Jeg har boet i lejligheden i ca. 7 år og fik helt nyt flot køkken da jeg flyttede ind. Det er derfor betalt ud om ca. 3 år og det betyder en nedsættelse af lejen på 600,- Ejendommene har netop fået nye vandrør og armaturer samt sikkerhedsmøde. Vi er ydermere lige nu ved at få lagt nyt tag (2022) hvilket inden for et par måneder vil give en huslejestigning på ca. 600,- Billeder og plantegning sendes selvfølgelig gerne. Man er også meget velkommen til at komme forbi og se lejligheden.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4232828
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
75 m2
Husleje
6.281,-
Aconto
1.060,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.