3 værelses byttebolig på 76 m2

Jagtvej,
2200 København

Månedlig husleje
5.920,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København N

Entre med stort dobbelt indbygget klædeskab. Vægplads til evt. spejl og knagerække m.m. Værelse med enkelt indbygget klædeskab. (morgensol og udkig til stille grøn gård) Større værelse med fransk altandør. (morgensol og udkig til stille grøn gård) Bad/toilet med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Stue med hjørnevindue med udsigt til grønt åbent areal samt udsigt til egen altan. Stort køkken med plads til spisebord og udgang til åben, men overdækket altan. Tilhørende køleskab og ovn. Installation til opvaskemaskine.(eftermiddags/aftensol) Børnevenlige, stille og grønne fælles arealer med op til 4 legepladser, boldbane, grillarealer med bordbænke osv. 2 min gågang fra Nørrebros runddel og Assistent kirkegård med massere af supermarkeder, cafe’er, butikker, flere buslinjer og metro cityringen.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757106
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
76 m2
Husleje
5.920,-
Aconto
987,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.