3 værelses byttebolig på 107 m2

Nørrebrogade,
2200 København

Månedlig husleje
8.500,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København N

Kbh > Aarhus. En skøn "gammeldags" københavnerlejlighed 200 m fra Søerne på Nørrebrogade (v. Fælledvej), dér, hvor den er lidt trafikeret og kun for busser og cykler. Se billeder her: https://photos.app.goo.gl/fu3qAYHYJ7NJx2g26 107 m2 (der includerer fællesarealer og loftsrum) på 2. sal med entré, værelse med indbyggede reoler, stue og soveværelse mod gården (de 3 sidstnævnte med renset fin stuk), stort køkken med plads til spisebord, gang m. udgang til fadebur/opbevaring, bagtrappe samt badeværelse med vaskemaskine. Nyt køkken installeret i 2020 med gasblus, emhætte, opvaskemaskine og pyrolyseovn. Vores fælles gård har både legeplads, boldbane, egne bed til børn og voksne, overdækkede cykelskur, flytbare borde og bænke, miljørigtig affaldssortering, insekthotel, blomstereng og græs til solbadning!

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3967333
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
107 m2
Husleje
8.500,-
Aconto
800,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.