3 værelses byttebolig på 82 m2

Møllerlodden,
2400 København

Månedlig husleje
7.695,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København NV

Lys 3 værelses københavner lejlighed på 2. sal i Københavns Nordvest kvarter med udsigt til Bispebjerg Kirkegård Rummelig stue og ligeså stor soveværelse samt et mindre soveværelse. Alle med plankegulve og stuklofter i gammel københavnerstil. Der er store og flotte dannebrog vinduer i alle rum. Stor køkken ud mod lukket gård, med nedgang via køkkentrappe. Hoveddør og bagdør er BD30 branddøre. Entré med indbygget skabe og plads for at lægge sko samt skydedør. Mellemgang med indgang til lille soveværelse og toilet. Fint størrelse toilet med gulvvarme og håndklædevarmer og LED spotbelysning. Afdelingen har egen lukket gård, og hele ejendommen er fuld renoveret med alt ventilation, rør, køkken og badeværelse, EL mv. i år 2000. Ingen fugt eller skimmelsvamp i hele ejendommen takket være velfungerende mekanisk udluftning. Fælles vand og varme. Internet for kun 35 kr/mdr Husleje inkl forbrug og B-ordning 8600 kr/mdr BYTTES til større lejlighed min. 4 værelse i København N, Ø, NV, Vanløse, Valby, Brønshøj mv. Gerne rækkehus. Vi er også åbne for andet dog minimum 4 værelser. Maks pris ca 9.000 - 10.000 kr/mdr.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757161
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
82 m2
Husleje
7.695,-
Aconto
917,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.