3 værelses byttebolig på 83 m2

Tingvej,
2300 København

Månedlig husleje
5.179,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København S

Overvejer at bytte til lignende eller større bolig (mindst 83 m2) med altan, i udgangspunkt på mindst 2. sal. Lejligheden ligger unik i stuen uden nabo til den ene side. Altså alene i stueetagen i opgangen. Lejligheden har fransk altan samt to stuer med dobbeltdøre i mellem. Man kan med fordel bruge det ene rum til stort soveværelse eller spisestue. Derudover en større entre, et mellemstort køkken samt et mindre værelse på ca. 7 m2, som i dag bruges som soverum. Lejligheden er nærmest ‘tyverisikker’ med to sikkerhedslåse og helt ny hovedlås. Desuden er området på siden med fransk altan omkranset af kældernedgang, som er nærmest uoverstigelig, hvis man altså skal have noget med ud fra boligen. Godt naboskab med blandede aldersklasser – og generelt, taget i betragtning af beliggenheden, forholdsvist roligt område. Bor selv i en veldrevet almennyttig boligafdeling med meget rimelig husleje. Afdelingen ligger i samme gård som tre andre afdelinger med grønt fællesareal. 600 meter fra metro og i det hele taget centralt placeret på alle områder. Tæt på alle faciliteter såsom caféer, fitnesscenter, dagligvarebutikker mm. Interesseret i områder som Amagerbro, Vesterbro, Frederiksberg C og muligvis andre områder også, hvis vi tiltales af dette. Skal dog være nogenlunde centralt a la nuværende placering. Tag kontakt.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757237
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
83 m2
Husleje
5.179,-
Aconto
600,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.