3 værelses byttebolig på 82 m2

Amagerbrogade,
2300 København

Månedlig husleje
10.505,-
Oprettet
4 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København S

Flot og rummelig lejlighed med tre værelser, nyt køkken og bad med alle hårde hvidevare. To af stuerne er udover separate døre til gang også forbundet med franske døre, som giver massere mulighed for lys og plads. Lejligheden er ideel til både bofællesskab eller børnefamilie. Der er en dejlig grøn gård med søde naboer. Lejligheden ligger i smørhullet mellem stranden og fælleden. Vi elsker lokalområdet her på Amager, men søger en mindre lejlighed i det nordlige København. (Huslejen er ekskl. el og den vil ifølge udlejningsselskabet stige til maks. 11.500 inkl. forbrug ved bytte)

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4209922
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
82 m2
Husleje
10.505,-
Aconto
350,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.