3 værelses byttebolig på 86 m2

P. Knudsens Gade,
2450 København

Månedlig husleje
4.506,-
Oprettet
2 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København SV

5487 alt inkl. Charmerende københavnerlejlighed i det gamle Sydhavn. 3 værelser 86m2 5487 alt inkl. 5 min på cykel fra Vesterbro og Istedgade. 10 min på cykel til sydhavnstippen og Valbyparken. Havet meget tæt på hvor der både er badestrand og surfområde. 2 stuer en suite, stort soveværelse og godt spisekøkken (5 år gammelt og fra HTH). Man må sætte skillevægge op, hvis man vil. Derudover et glimrende badeværelse og en hyggelig fordelingsgang. Flotte trægulve. Åben og lys stuelejlighed med stuk i lofterne. Fra køkkenets bagtrappe er der 3 trin ud til den dejlige gård. Både stor altan og lille forhave. Der er lige kommet nye flotte dannebrogsvinduer. Kvarteret er imødekommende, jordnært og smilende. Søde naboer. Karéen er både lejemål og ejerlejligheder. Denne er leje. Grøn og børnevenlig gård med legeplads og træer og græs og blomster. Skriv sms for mere info.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757078
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
86 m2
Husleje
4.506,-
Aconto
796,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.