3 værelses byttebolig på 79 m2

Abel Cathrines Gade,
1654 København

Månedlig husleje
5.800,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København V

Smuk og herskabelig lejlighed med masser af lys og himmel. Lejligheden har stukloft og høje paneler med flotte originale gulve afhøvlet/lakeret for få år siden. Elegante døre med håndtag i messing. Dobbeltdøre mellem de to stuer. Skønt og rummeligt bad med fint gulv i terrazzo og et lille vindue. Mulighed for at installere vaskemaskine, men der er et billigt vaskeri i kælderen, hvor du kan vaske lige så meget du vil for kun 100 kr pr måned. Køkken har plads til et lille bord. Muligt at installere opvaskemaskine. Boligen er dele-venlig, fordi der er adgang til alle rum via entréen. Bygningen er velholdt og fra 1880 med central beliggenhed ved den store “Hjerte-skulptur”, hvor Viktoriagade og Abel Cathrinesgade mødes. Restaurant Cofoco ligger i samme bygning, og Mikkeller Bar ligger lidt længere henne i Viktoriagade. Bortset fra soveværelse, bad og køkken (som ligger ud mod gården), kommer der meget solskin ind i lejligheden, fordi det fine gamle kloster, der ligger overfor er lavt og i øvrigt et fredet byggeri. Der er en dejlig stor gård, hvor du kan sidde i græsset og læne ryggen op ad et træ eller vælge en bænk i én af hyggekrogene. Har du grønne fingre, kan du plante lidt selv efter aftale. Fælles grill til fri afbenyttelse. Fuglelivet i gården er yderst levende, hvilket kan overraske, eftersom der kun er 3 minutters gang til Hovedbanegården. Der er altid fuglesang fra f.eks. musvit og solsort, og jeg har endda haft besøg af en spætte i træerne udenfor mit vindue. Der er kun 3 minutters gang til Planetarium ved søerne og 10 minutters gang til Rådhuspladsen.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757124
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
79 m2
Husleje
5.800,-
Aconto
816,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.