3 værelses byttebolig på 82 m2

Bjælkevangen,
2800 Kongens Lyngby

Månedlig husleje
6.900,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Kongens Lyngby

Skønt rækkehus som ligger i hjortekær i skønne grønne omgivelser tæt ved dyrehaven. Rækkehuset er i 1 plan med stor have på 82 kvm. Virker meget større fordi er i et plan. Dejlig stor gang med masse af plads. Stor stue med udgang til haven. Der er mulighed for at lave et exstra værlese i forlængles af stuen + brændeovnen. 2 vær. et af værelserne har et lille walk-in skab. Stort køkken med opvaske - vaskemaskine. Badeværelse med brus og vindue. Gode transportmuligheder bus 150s lige til Nørreport på 25 min. og til lyngby 182-183-300S. Netto - tennisbaner - lejeplads - fælles vaskeri og udlejeslokaler, cafe Höjris. Ønsker at bytte til 3 vær. i stuen eller 1 sal god altan eller en lille have, søger i Lyngby fortunen frem til grænsen op til Gladsaxe Evt. Virum. Husleje max. 7200;- inkl. alt.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757267
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
82 m2
Husleje
6.900,-
Aconto
1.019,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.