3 værelses byttebolig på 84 m2

Linkøpingvej,
4000 Roskilde

Månedlig husleje
8.901,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Roskilde

El er ikke angivet(kommer senere - men er jo ikke en fast størrelse men afhængig af brugers mønster). Antenne, internet m.m. omfatter YouSee-abonnement med mindste pakke Boligen er lidt i NewYorker-stil med stort område med entre, stue, spisekøkken og køkken. Vinduer fra gulv til loft i hele stue-køkken-arealet. Udsigt over parcelhuskvarter og høje træer. Vinduer fra gulv til loft i 2 værelser og bad. Udsigt over etagebyggeri og høje træer i baggrunden. Mindste værelse ca. 10 m2. Største værelse ca. 16 m2. Badeværelse ca. 4 m2 - med plads forberedt til vaskemaskine. Mange indbyggede skabe i køkkenet. 80 cm fastmonteret skab i entrearealet. Ingen skabe i værelser eller stue. Ca. 6 m2 altan med gitterrækværk - overdækket med overbos altan. Fælles-grund med græs, lille legeplads, og nogle fælles borde. Fællesvaskeri: 2 store (5-6kg tror jeg) vaskemaskiner, 2 store tørretumblere. 10 kr pr vask - x kr pr minut tørring. Fælleshus med plads til 40 personer - incl køkkenfaciliteter og service.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756246
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
84 m2
Husleje
8.901,-
Aconto
798,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.