3 værelses byttebolig på 69 m2

Algade,
4000 Roskilde

Månedlig husleje
4.900,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Roskilde

Boligbytte i Roskilde Haves: 3-værelses lejlighed på 2 sal på 69 kvm i Algade tæt på både Roskilde station og gågaden. Boligen er lys og indrettet med to store stuer og derudover et tilstødende soveværelse. Både køkken og badeværelse er en god størrelse med masser af plads. Derudover hører der til komplekset, en hyggelig gårdhave. Huslejen er på omkring 5500,-. Mulighed for gratis parkering i parkeringshuset ved Sortebrødreplads (1 minut fra lejligheden). Ønskes Lejlighed eller rækkehus med med altan eller mindre have i Roskilde C, Trekroner eller Himmelev. Gerne 3-4 værelser værelser på min. 65-70 kvm. Huslejen må helst gerne ligge på omkring 8500 kr. Max. med forbrug.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4202694
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
69 m2
Husleje
4.900,-
Aconto
800,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.