3 værelses byttebolig på 84 m2

Erik Bøghs Alle,
2860 Søborg

Månedlig husleje
8.186,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Søborg

Rummelig lejlighed, med 2 værelser, gang og køkkenalrum. Stor rummelig altan med udsigt til Søborg Hovedgade. Stort badeværelse med mulighed for vaskesøjle. Plads til opvaskemaskine i køkken. Lejligheden ligger på 1 sal, men lige ud til en stor fælles tag terrasse med mulighed for grill og sol. Lige ude foran vores soveværelses vindue har vi et privat hjørne, til eget bord, stole og sandkasse. Søborgparken er en boligperle midt på den pulserende Søborg Hovedgade. Det er et lyst pudset etagebyggeri, som er ældrevenligt med elevator. Søborgparken er en god blanding af familieboliger og ungdomsboliger. Alle boliger på tredje etage har penthouse altaner. Resten af boligerne har lukkede altaner, og alle boligerne har adgang til fælles terrasser i 1. sals højde. Lys og luft midt i Søborgs hjerte. Lige uden for døren ligger der butikker og bussernes stoppested. Det hele ligger tæt på Utterslev Mose.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756417
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
84 m2
Husleje
8.186,-
Aconto
1.383,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.