3 værelses byttebolig på 78 m2

Gammel Køge Landevej,
2500 Valby

Månedlig husleje
7.112,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Valby

Denne bolig ligger i et meget stille og roligt område på grænsen mellem Valby og Friheden. Både Åmarken station og Ny Ellebjerg station er 10 minutters gågang væk og Toftegårds Plads i Valby ligger 5 min væk i bil. Vigerslevparken og Valbyparken er begge placeret få minutters gang fra boligen. Der foreligger en rigtig hyggelig lille gård med legeplads samt grillplads og bænke. Naboer er super søde, venlige og hjælpsomme og der ligger en Netto rundt om hjørnet fra bygningen. Jeg har selv været rigtig glad for at bo her i 9 år, men savner en have og vil derfor gerne bytte til en større bolig.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757103
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
78 m2
Husleje
7.112,-
Aconto
1.062,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.